Sunne pannekaker

Idag hadde jeg veldig dårlig tid. Midt i eksamensperioden, og da kan det være godt med noe raskt og sundt til frokost. Er så sykt stressa for eksamen. Jeg håper jeg dør før eksamen 🙁 Frokost er det viktigste måltidet iløpet av dagen. Hvis man ikke spiser frokost så kommer man til å spise kjeks og godteri iløpet av dagen. Når det er eksamenstid så er det spesielt viktig å spise sundt. HVis man ikke spiser sundt får man for høyt bloduskker og blir deretter ukonsentrert. Derfor lagde jeg sunne pannekaker! kjempegodt når man har dårlig tid og er midt i eksamen. Det er også superenkelt å lage, og smaker supergodt! Men nå er det lesing som står for tur. Og deretter skal jeg på jobb jaja livet er ikke alltid som man vil ha det. Ahhh kan ikke jula bare komme snart. orker ikke mer eksamen. Jaja her er oppskriften!

4 egg

blåbærsyltetøy

mel

melk

 

smør (for å steke pannekakene)

litt salat.

Kjempegodt og sunt hvis man har dårlig tid.

Hvordan pleier du å spise frokost? Hva syns du?

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *