Første middag

Idag hadde jeg dårlig tid så derfor ble det noe raskt. Er du på farta og trenger en rask middag så kan det å lage et raskt og sunt måltid være vanskelig. Et måltid bør ikke ha for mye fett og sunt fett kan man også ha. fisk er kilde til fett som er sunt. Derfir lagde jeg fisk som er sunt. Ris er ikke like sunt. MEn i sammenheng med fisk så er det sunt. Tomat og sukker er ikke sunt. Mejn det er viktig å få energi. Det finnes mange typer fett, og forskerne oppdager stadig flere og flere sammenhenger mellom den type fett vi spiser og sykdom. Det er mye fett slik som palmeolje. Der er det masse fett.

Derfor lagde jeg mat med torsk og ris med tomat og løk med sukker. Ble masse rester. Det blir nok spsist opp iløpet av ikveld ja! Ut å jogge nå. Hva syns du?

Ingredienser:

1 løk

1 halv boks tomat

1 pose med ris

blokk med fisk.

En liten salt-

en karri

Bilder kommer senere

Hva syns du?

Annonser

3 tanker om “Første middag

  1. Supert innlegg. Digger bildet ditt. Jeg lurer på hvor mye fett det egentlig er i palmefett? Jeg er så bekymret for fett og hvordan det kan bli mye fett.

  2. Hei takk for tilbakemelding. Det er spørs hva slags fett man snakker om. Men palmefett er ikke bra for deg siden det kan tette blodårene. Man bør være forsiktig med å foreksempel spise palmefettet som er i noen tacoskjell, eller noen typer nugghatti. Det er mye som er skummelt med fett, men så lenge man ikke spiser for mye av det er det ikke farlig 🙂 Dagens matverden er ikke lett å finne fram i, men hvis du foreksempel spiser nøtter og fisk så får du i deg bra fett. Spiser du cheeseburger med bacon så får du i deg dårlig fett. Er vikitg å være klar over at det finnes sunt fett og usunt fett. Skal skrive et innlegg om fett om ikke lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *