Sundt egg og bacon

Ahhh kan ikke eksamen bare komme snart, er så lei at jeg holder på å dø L Jaja ute har det hvertfall kommet snø det er jo i det minste positivt x) Off idag har jeg kun jobbet med eksamensforberedelser. Begynner å bli kjempelei, men da er det godt å ha noe å se fram til imellom lesinga! Nok klaging for idag hehe. Mange spør ofte om egg og bacon er sundt? Og da pleier jeg å si at det er alt etter hvordan du gjør det til selv. For min del pleier jeg å eksperimentere på kjøkkrenet noe som gjør at alt kan bli sundt. Det er kun fantasien som setter grenser, pleier jeg å si til folk som lurer på hvordan man skal lage sunn mat, og det at å lage sunn mat er vanskelig og tidkrevende er bare tull. Neste gang du går på butikken prøv å gå forbi grandiosaen, og lukt litt på de ferske grønnsakene.  For det er nemlig slik at det bare er fantasien som kan sette grenser. Nordmenn må komme seg opp av sofaen og spise skikkelig mat. Hvis man ikke spiser skikkelig har man ikke nok energi og da blir det vanskelig å takle mørketida, dette er noe jeg tror folk ikke er nok klar over, og  med sosiale medier er det ikke lett å finne ut noe som helst lenger, bare ta reklame foreksempel.

Her er oppskriften på dagens lunsj:

3 Egg

1 Bacon

1 Bønner

1 Tomat

1 Potet

Litt brokkoli

3 skiver

Egg og bacon kan også være sundt

Stek først eggene på svak varme, rør deretter inn bønner, stek baconet samatidig som du koker poteten, ha i tomat. Strø over med litt fersk brokkoli! Og voila der har du et kjempemåltid for deg som har dårlig tid.  MMMMh kjempegodt, nå er det trening som står for tur, ønsk meg lykke til 🙂 Hva syns du ? Hva pleier du å spise til lunsj?

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *