Nyttårsaften

Foto-0035

Da var vi inne i et nytt år, mange har spist kalkun noen har spist pinnekjøtt og andre har spist lammelår, og noen har spist riskrem men en ting er sikkert og det er at nyttårsaften er en viktig tid for alle mennesker. Bare tenk på hvor mange som har hatrt et dårlig år og så får de et godt år. Mange sender opp raketter og mange sender opp fyrverkeri, men har vi glemt av hva nyttårsaften egentlig handler om? Noen sitter alene på nyttårsaften og har ingen familie å gå til, er det ikke da respektløst å fyre av masse penger i nyttårsraketter. I Norge er vi rike, vi har penger og vi har mat, og vi har klær. Men det er også noen som ikke har dette de har kanskje mat og klær men de har ikke penger til fyrverkeri. Mange sitter hjemme med barn som maser om at man skal kjøpe fyrverkeri men så har man ikke penger, men så har naboen fyrverkeri så da drar barnet til naboen istedenfor. Mange mødre sitter alene på nyttårsaften siden de ikke har råd til raketter. KJanskje har de ikke råd til å sende opp en liten kinaputt en gang. Jeg håper at man til neste år kan tenke på de som kanskje ikke har penger til raketter, og hvis man vet at naboen har litt dårlig råd så syns jeg man skal gi litt penger, slik at de kan kjøpe raketter. Det handler ikke om å gi sånn kjempemasse, bare 100 kroner ellerno slikk at de som ikke har så mye penger også kan få fyrverkeri. For hundre kroner så har man jo råd til en sånn  http://www.sveafireworks.no/fyrverkeri.php?navn=STREET-BANG her som bare koster 119 kroner. Dette er bedre enn ingenting. Mange som er fattige som har det vanskelig nå i nyttårstiden. Noen har ikke råd til kalkun en gang. Jeg syns derfor at man skal tenke litt over om det er lurt å sende opp raketter når man vet det er noen som ikke har så mye. Kanskje hvis man har masse raketter og har kjøpt familiepack så kan man legge av litt til den fattige naboen. Bare husk at alt hjelper. Vi kan ikke forvente at alle har like mye penger. Og man må huske at nyttårsaften handler om å være snille med familien og venner, og ha det koslig og å fyre opp raketter. SÅ hvis du vet at naboen ikke har så mye penger gi han en rakett eller to, han kommer garantert til å bli kjempeglad, for det er det nyttårsaften handler om nemlig å gi noe tilbake av det året har gitt deg 😉

God jul og godt nyttår!

fyrverkeri

Denne pakken koster kun 119 kroner;)

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *